Оселедцевий паштет

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: ФОРШМАК з оселедця з СИРОМ

Як приготувати

Яблуко очистити від шкіри.

Всі продукти подрібнити у блендері до однорідного стану.

Інгредієнти

200 гр. філе оселедця

2 яйця круто

1/2 яблука Гренні Сміт

125 гр. вершкового сиру

Про рецепті

У журналі це називалося форшмак. Але, по-моєму, форшмак - це трохи інше блюдо, а це швидше паштет. В оригіналі замість сиру пропонувалося взяти вершкове масло. Напевно, з маслом буде смачніше. А мені треба калорій поменше  Спробуйте, це смачно з житнім хлібом або Крісп, з часточкою яблука!

 

Інші рецепти

Вишневий торт (Шварцвелдеркірш)
Швидка хрустка капуста
Курячі крильця Ароматні
Торт Зимовий місто
Італійський новорічний десерт Torrone «Найкращий подарунок - подарунок, зроблений своїми руками»
Великий кручений торт
Строкатий оселедцевий салат
Торт Три горішки для Попелюшки