Суп Харчо (спрощений варіант)

Кухня: Грузинська

Складність: не визначена

Як приготувати

Кісточку варити близько 2:00,

потім додати дрібно нарізані яловичину і копченості,

хвилин через 15 посолити, поперчити (крупномолотий перець чилі),

додати перець горошок і лавровий лист.

Цибулю дрібно нарізати,

рис предворительно замочити на 10-15 хв (поки не побіліє, якщо рис якісний, то можна не замочувати).

Додавши рис і цибулю в суп, поклавши томатну пасту,

довести до кипіння і зробити вогник поменше.

Готовність визначається по готовності рису. Коли рис звариться,

додати в суп 4-5 зубчики часнику середнього розміру і вимкнути газ.

Інгредієнти

Хороша мозкова яловича кісточка,

300 г м'яса (яловичини),

100 г копченостей (бажано свинини),

(я взагалі завжди варю з баранячої грудинки)

3 шт. цибулі,

4-5 шт. часнику,

4-5 ст. ложок томатної пасти або 5 шт. помідорів.

 

Інші рецепти

Сніданок для коханого
Чорничний торт
картопелька
Деруни, запечені з грудинкою
Спагеті з овочами і яблуками
Курячі вузлики з рисом
Спагеті для дочки
Курячі сердечка з грибами