рулет "по-домашньому"

Час приготування: 120 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

м'ясо відбити з двох сторін, посолити, поперчити, дати полежати 30 хвилин.

за цей час почистити гриби, і обсмажити їх з цибулею, охолодити.

варені яйця порізати кубиками, сир натерти.

м'ясо з одного боку намазати майонезом, посипати сиром, зверху викласти гриби і порізані яйця.

згорнути рулетом, і защипи рубець зубочистками.

випікати при 200гр, 30 хвилин, потім при 175гр.

ще 30 хвилин.

вимкнути і нехай трохи постоїть.

смачного.

Інгредієнти

шматок свинячого м'яса (незнаю як по російськи у нас кажуть пашина, Вибачте якщо щось не так, це з низу у свині)

200г грибів

4варених яйця

200г тертого сиру

3-4ст. л майонезу

сіль перець

1 цибуля

 

Інші рецепти

паста Мужики з розуму сходять
Сирні кульки
грудка з баклажанами
Овочевий салат з гречкою
Драчена сільська
рулетики з горішками
печиво Персики
Мова, тушкованому в вершках з грибами