рулетики "по-німецьки"

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

фарш змішати з яйце, мускатним горіхом, сіллю, перцем, зеленню.

добре вимісити.

гриби обсмажити з цибулею, посолити небагато.

з фаршу скачуємо кульки, приплюснути, ввиде коржі, покласти гриби посипавши сухарями, зробити рулетик, про обсмажити з двох сторін на вершковому маслі.

викласти в сотейник, залітьлюбімим соусом і довести до готовності, подавоть з будь-яким гарніром.

СМАЧНОГО.

Інгредієнти

свинний фарш 500г

сухарі з білого хліба

1 яйце

мускатний горіх

гриби 200г

масло вершкове для смаження

сіль, перець, зелень.

1 цибулю.

 

Інші рецепти

тортвоздушний замок
ГАРБУЗ З ОМЛЕТОМ
Рисова локшина
САЛАТ З ЯЙЦЕМ
Італійський сирний суп
фірмова закуска БАВАРІЯ
салатсекрет з печінкою
Новорічна картопля