Вірменський плов "Полба з грибами"

Кухня: Вірменська

Складність: Середній

Як приготувати

Полба трошки смажити в топл. олії (3 ст. л), додати 5 ст. кип'яченої води, посолити, закрити кришку і залишити до готовності, поки вода не сохне. У цей час варити гриби, якщо гриби маленькі, то можна їх не розділити на Частини ... цибулю різати півкільцями і смажити в топл. маслі (1 ст. л), додати до цибулі варені гриби, трошки смажити. Потім коли полба буде готова додати до неї гриби з цибулею і заважати, подавати теплим ...

Смачного!!!!!!

Інгредієнти

Полба-2 ст.

печериці-1 кг

цибулю-2 шт

топл. масло-4 ст. л

сіль

Про рецепті

Дорогі мої цей плов найпопулярніший у нас у Вірменії .... немає такого свята, де б не подавали цей плов ... Спробуйте це дуже смачно ..

 

Інші рецепти

Лазанья з м'ясним соусом
Лимонний кекс з родзинками
Листкові крученики з беконом, сиром і чилі
Тарт з агрусом
Мова і м'ясо І нові віяння в кулінарії (І ЗНОВУ НАЙНИЖЧІ ТИМ -температуру!)
Курка в сирному кремі із зеленню
Яблучний мільфей (Mille mele)
Торт Трюфель