ЛОБСТЕР - морський красунчик

Складність: Простий

Як приготувати

Налити в каструлю воду, додати сіль.

Клешні лобстера повинні бути скріплені щільною гумкою, щоб уникнути непорозумінь і травм.

Лобстера опускають в холодну воду і поступово додають вогонь, він повільно адаптується до зміни температури і засинає.

 Як кажуть професіонали для приготування лобстера потрібна тільки сіль і вода, щоб ніякі спеції то голінок натуральний запах ніжного м'яса.

 Сіль додаємо з розрахунку на кожен літр води 1 ст. ложку солі. Якщо потрібно три літри води, то потрібно 3 ложки солі. Після закипання лобстер повинен варитися 10 хв. на кожні півкілограма ваги. Якщо він 1.5 кг, то варити потрібно 30 хв.

Я готую лобстера двома варіантами: з сіллю або з сіллю і спеціями (для креветок і ін. Морепродуктів) Аромат м'яса лобстера незвичайний в будь-якому випадку.

Інгредієнти

Лобстер 1кг 470гр (поруч яблуко 340 гр. Для порівняння)

сіль 1 ст. л на літр води

спеції для морепродуктів (за буженинам)

велика каструля

 

Інші рецепти

Полуниця на зиму
Плов один з варіантів! !
Сангрія з білого вина з персиками, лаймом і виноградом
Мідії в білому вині з беконом і вершками
Кекс з персиками
З добрим ранком - з бадьорим утром
Курка по-індійськи
Картопляно-цукініевий суп-пюре з тюфтельки