Деруни, деруни, чаклуни ... це все картопляні оладки ...

Складність: Простий

Варіанти: Старорусская оказія для картопляної душі Вікі-passion1963

Як приготувати

Підготувати картоплю та цибулю - очистити, помити.

Натерти на дрібній тертці ... це якщо ви не є щасливим володарем картофелетеркі.

Якщо рідини виявиться замного (і таке буває) - можна відкинути масу на сито і злити надлишок.

Посолити, додати яйце і перемішати.

Смажити на невеликому вогні на розпеченій сковорідці - так менше вбирається масло - до красивої рум'яності.

М'ясо, гриби і цибулю нарізати невеликими кубиками.

Обсмажити до легкої рум'яності м'ясо, потім додати гриби і знову мало обсмажити.

В останню чергу до всієї обжарюванні ввести цибулю і смажити на невеликому вогні до прозорості цибулі.

Викласти в мисочку і додати сметани - кількості не скажу, тут по особистому смаку - після чого перемішати.

Інгредієнти

600 г картоплі

1 цибулина

сіль

1 яйце

Для мочанкі:

100 г свинячої грудинки

100 г грибів (хоч заморожених, хоч свіжих ...)

1 цибулина

сметана

 

Інші рецепти

Апельсинове крем-брюле
Овочевий кремовий суп-дует з брокколі та моркви Інь-янь
Кошики з желе і кремом, а із залишків-Желейка
Літній торт з вершково - полуничним кремом з пастилою і полуницею у винному маринаді
Легкий, але ситний салатик з кальмарів
Розмариновий багет-бутерброд
Ароматні булочки з соковитою начинкою (мої варіант)
Ну дуже вітамінний капустяний салат