Гречка з грибами

Складність: Простий

Як приготувати

Розігріти в сотейнику половину масла і обсмажити промиту крупу 2-3 хв. Додати дрібку солі і паприку, влити 2 ст. окропу і варити 20-25 хв.

Печериці вимити, нарізати скибочками. Лук очистити, подрібнити і обсмажити в розігрітій олії 5 хв. Додати гриби, готувати 10 хв. Посолити, поперчити за смаком.

Гречку змішати з цибулею і грибами, укутати рушником і залишити на 15-20 хв.

Інгредієнти

1 ст гречаної крупи

250 гр. Печериць

2 цибулини

4 ст. л. рослинного масла

Щіпка меленої паприки

Сіль перець.

 

Інші рецепти

Часникові булочки
торт Полуниця в хмарах
Корзинка Солодке мить
Салат Сирний рай
Хачапурі з сиром і з зеленню
Дріжджові картопляні оладки
Форель з овочами запечена у фользі
Полуничний джем