На головну

"Сімейка силачів Синьйора Помідора" (М'ясні рулетики з фаршированими помідорами)

Час приготування: 90 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: Середній

Як приготувати

М'ясо згасити в сотейнику 30 хвилин.

 Приготування начинки.

 Гриби натерти на бурякову тертку, цибуля ріпчаста дрібно порубати.

 Всі згасити в сотейнику 15 хвилин, злегка підсолити.

 Авокадо натерти на тертці.

 Кріп і часник дрібно порубати, перемішати.

 Яйце збити

 У помідорах відрізати нижню частину у вигляді капелюшка, видалити насіння.

 Помідори наповнити шарами послідовно:

 гриби, сир, авокадо, зелень, зверху залити збитим яйцем.

 Накрити капелюшком.

 Запекти в сотейнику 7 хвилин.

 Готові скибочки м'яса намазати тонким шаром аджики,

зверху покласти дрібно посіченою кинзу, згорнути в рулетики, зафіксувати шпажками поперек для фіксації форми на 5-7 хвилин.

 До готових помідорам прикріпити рулетики у вигляді рук за допомогою шпажок, протягнувши їх уздовж.

 Шматочками сиру прикрасити капелюшки і позначити рот.

 Оченята позначити горошинами чорного перцю:

 Синьйора Помідора,

 "Сіньоркі" Помідори і

 Сіньорчіка помідорчики.

 На блюдо укласти листя салату, зверху помістити все сімейство.

 Блюдо доповнити тонко нарізаним огірком і зеленою цибулею.

Інгредієнти

Філе свинини 6 тонких скибочок

Помідори 3 шт. (великий, середній і маленький)

Авокадо 0,5 шт.

Гриби свіжі шампіньйони 3 шт.

Сир твердий тертий 1 ст. ложка

Часник 2 зубчики

Кінза 1 пучок

Кріп 1 пучок

Цибуля ріпчаста 1 головка маоенькая

Яйце куряче сире 1 шт.

Листя салату 3 шт.

Огірок 1 шт.

Цибуля зелена 1 пучок

Перець чорний горошком 6 шт.

Аджика 1 чайна ложка

Шпажки дерев'яні 6 шт. (або зубочистки)

 

Інші рецепти

Цибулевий конфітюр
Цукерка Орехово-ягідна
Моеля шоколадне з чорницею (дуель)
Котлети з тріски
Торт Шматочок лісу
Яловичина з овочами в східному стилі
Десерт Тропиканка
Томатний суп з печерицями