На головну

Песто з листя редиски

Час приготування: 15 хв.

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Баклажановие песто

Як приготувати

Листя редиски і базилік перебрати, ретельно промити під проточною водою і дати воді стекти.

Часник почистити.

Пармезан натерти на тертці або дрібно нарізати.

У чашу блендера скласти зелень, часник, пармезан, горіхи, залити оливковою олією, посолити, поперчити за смаком. Подрібнити вміст до однорідної маси.

Песто перекласти в баночку і використовувати для заправки страв з пасти, м'яса, риби і в якості заправки салатів.

Смачного!

Інгредієнти

Пучок редиски - будуть потрібні листя

3-4 гілочки базиліка

1-2 зубки часнику

50 г солоного арахісу

30 г подрібненого пармезану

150-200 мл оливкової олії

Сіль, мелений перець за смаком

 

Інші рецепти

гратен з фенхелем і грибами
Цукрово-лавандова печиво
Грибне різотто з духовки
Овочеве блюдо - городні мрій
Метелики з Креветок в Шоколадному соусі! (або наша відповідь Німецьким товаришам)
Соєві котлети вегетаріанські
Картопля в беконі на шпажках
Вареники з вишнями на пару ЗИМОВА ВИШНЯ