На головну

Курячі оладки з білими грибами

Кухня: Російська

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Як приготувати

Курячий державний фарш, як правило, рідкуватий. Тому для оладок підходить ідеально. Просто і дуже швидко.

Кладемо в фарш яйце, сіль, перець. Якщо буде дуже рідким, додайте трохи борошна. Виливати ст. ложкою на розігріту сковорідку до зарум'янювання.

Білі гриби помити щіточкою, порізати, посмажити з цибулею на олії. Додати вершки. Дати соусу випаруватися. Посолити, поперчити, додати часник і порізаний кріп.

Інгредієнти

Фарш курячий державний - 400гр,

1 яйце,

трохи борошна,

сіль, перець ч. м.,

гриби білі - 500гр,

цибулина,

вершки 10% - 50мл,

сіль, перець ч. м.

 

Інші рецепти

Торт Смачненький
Салат квасолевий
Лобіо з сухої квасолі
вечерю Іллі Муромця або блюдо все в одному
Гриби Ароматні
Огуречнік
млинцевий торт
морської коктель