Зелений салат з смаженої в беконі бринзою

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Салат з полуницею, смажений сиром і мигдалем.

Як приготувати

Салат помити під проточною водою, дати стекти воді і гарненько струсити, щоб прибрати вологу. Якщо листя салату великі, то порвати їх на невеликі шматочки.

Паприку помити, видалити серцевину і порізати соломкою.

Печериці почистити, обтерти вологим рушником і нарізати пластинами.

Лук очистити і нарізати соломкою.

Змішати листя салату, печериці, паприку і цибулю в салатнику.

Для заправки змішати цедру і сік лимона з медом, горіховим маслом, сіллю і свіжомеленим перцем і дрібно нарубаної зеленню.

Ядра волоських горіхів підсушити на сковороді і дрібно порубати ножем.

Бринзу нарізати на сегменти, кожен сегмент обернути пластиною бекону і обсмажити на сковороді до рум'яної скоринки.

Перед подачею салат заправити, акуратно перемішати і зверху викласти шматочки бринзи. Салат зверху посипати волоськими горіхами.

Смачного!

Інгредієнти

250 г бринзи

70 г тонких пластин бекону

150 г будь-якого зеленого салату (у мене корн-салат)

4-5 сирих печериць

1 невелика червона паприка

1 невелика синя цибулина

Для заправки:

Цедра і сік? лимона

1 ч. Л. меду

Дрібно нарізана зелень (петрушка, кріп, шніт-цибуля)

6 ст. л. масла волоського горіха або оливкової

Сіль, мелений перець за смаком

50 г волоських горіхів

 

Інші рецепти

Карпаччо з дині
Чахохбілі з курки (один з варіантів)
Пиріг для Дашули з кабачками, чорізо і маскарпоне
Шпинат для хлопчиків)))
Всесезонні грибочки
Ковбаски Весняні
Відкритий пиріг з апельсинами і корицею
Апетитна банька з віником