На головну

Суп-пюре томатний з беконом

Кухня: Російська

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Як приготувати

М'ясо бекону дрібно режим, змішуємо з нарізаною цибулею і тушкувати в маслі протягом 5 хвилин.

 Додати терту моркву. Накрити кришкою і тушкувати ще 5 хвилин.

Додати нарізані помідори (попередньо знявши шкірку), тим часом в охолоджений бульйон всипати борошно і розмішати до однорідної маси без грудок і влити в загальний склад. Накрити кришкою і варити 5-10 хвилин.

Потім влити вершки, покласти петрушку, перець, сіль і варити ще 5-6 хвилин під кришкою. Ну дуже смачно !!!

Інгредієнти

помідори - 4 - 5 шт.

 бекон - 2-3 скибочки

 цибуля ріпчаста - 1 шт.

 морква - 1 шт. середня

борошно - 2 ст. л.

 курячий бульйон - 0,5 л

 масло вершкове - 1 ст. л.

 вершки - 2 ст. л.

 зелень петрушки - кілька гілочок

 перець і сіль - за смаком.

 

Інші рецепти

Мінога в гірчичному соусі
Яблука, запечені з сиром
Нирки під гранатовим соусом
Тістечка медові з заварним кремом
Яблука фаршировані куркою
смажена манка
Салат десертний
Риба в баварській гірчиці