Апельсиновий хліб до чаю

Час приготування: 240 хв.

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Апельсиново-лимонний хліб до чаю

Варіанти: Ірландський чайний хліб "Бармбрак" ФМ (Barm Brack), Апельсиновий хліб для Ксюши (strelec148) в знак величезної подяки

Як приготувати

Додаємо сік з двох апельсин. У мене вийшло точно 200 мл. Виливаємо в ємність для випічки.

 Додаємо туди ж 100 мл води.

 Масло треба розтопити на вогні і коли охолоне, додати до води і соку.

 Туди ж додаємо сіль, цукор і борошно.

 Зверху кладемо дріжджі.

 У кого інший порядок закладки продуктів, закладає згідно своєї хлебопечке.

 Ставлю програму французький хліб 3:00 50 хвилин. Розмір L, корочку світлу. В оригіналі йшов режим основний з родзинками 4:00. У мене такого немає. Тому вибрала найбільш підходящий за часом, що є у мене.

 Перед випічкою змастити хліб яйцем і посипати маком і кунжутом.

От і все. Смачного.

Інгредієнти

Вода - 100 мл

Апельсиновий сік - 200 мл (з 2 апельсин)

Масло вершкове - 50 грам

Сіль - 1,5 чайної ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 525 грам

Апельсинові цукати - 100 грам

Папайя суха - 100 грам (необов'язково, можна замінити родзинками, журавлиною і т. Д.)

Дріжджі - 1,5 чайної ложки

1 яйце частка мастила скоринки

кунжут - 5 грам

мак - 5 грам

 

Інші рецепти

Рибні коржі
Пиріг "Подушки"
Кавовий кекс з сушеної вишні
Тефтелі курячі у вершковому соусі з пореєм
Салат зі спаржею
курячі сердечка та печінка з черемшею
Полуничний мус з бретон шаблі
Медова паска