На головну

"Крепвіль" або млинцевий торт

Кухня: Французька

Складність: Простий

Варіанти: "Креп-сюзет" або млинцевий торт (ще один)

Як приготувати

Яйця збити з цукром і сіллю.

Додати рослинне масло, перемішати.

Додати молоко, добре перемішати.

Додати соду і борошно, добре перемішати віночком або міксером.

Сковороду розігріти, трохи змастити маслом.

Смажимо млинці.

Масло кімнатної температури нарізаємо на на кубики і додаємо до згущенки. Збиваємо до отримання однорідної маси, кольору крем-брюле.

Укладаємо млинці один на одного, змащуючи начинкою.

Інгредієнти

для млинців:

500 мл молока

2 яйця

2 ст. л. рослинного масла

1 ст. л. цукру

200 г борошна

2 ч. Л. розпушувача (або 1 ч. л. гашеного соди)

сіль

для крему:

200 р вареного згущеного молока

100 г. вершкового масла

 

Інші рецепти

шоколадно-горіхове печиво для поста або Енергетик на сніданок
Котлети з гречки з грибами
ФЕНХЕЛЬ а ля антипасти
Паста з весняним соусом із зелених овочів
Рибні коржі
Сирні пончики
Тефтелі курячі у вершковому соусі з пореєм
Рибні котлети з маринованими овочами