Торт Медовик.

Час приготування: 0 хв.

Кількість порцій: 0

Складність: Середній

Оригінальний рецепт: Торт медовик "ОСОБЛИВИЙ"

Як приготувати

ТІСТО:

Збити яйця з цукром і медом, поставити на маленький вогонь і нагріти, помішуючи.

Додати в чашу розтоплений маргарин, потім сметану і розмішати.

Зняти з вогню, додати соду, борошно і замісити тісто (воно має бути густе, як на оладки).

Спекти 4 коржа при 175-180 град. до готовності (я пекла на пергаменті).

КРЕМ:

Збити всі інгредієнти для крему до повного розчинення цукру.

Чорнослив розпарити і пропустити через м'ясорубку.

Волоські горіхи підсмажити і порубати.

Збираємо тортик в такому порядку: корж - чорнослив - крем - горіхи і т. Д.

Прикрашаємо за буженинам. Я прикрасила білої і шоколадною глазур'ю.

Ставимо торт в холодильник на ніч для просочення.

ПРИЄМНОГО ЧАЮВАННЯ!

Інгредієнти

Корж:

100 меду

400 гр. сметани

2 склянки борошна

2 яйця

100 гр. маргарину

1 склянка цукру

3 чайн. ложки соди погасити оцтом

КРЕМ:

300 гр. слив. Масла

2-3 солодких дитячих сирка

1 склянка цукру

Ванілін

500 гр. чорносливу

Волоські горіхи за смаком

 

Інші рецепти

Салат краси
ПАСТІЦІО - пісний варіант
Різотто з вершками і солодким перцем (варіант)
шоколадно-горіхове печиво для поста або Енергетик на сніданок
Плов з грибами (російський варіант), рецепт. Koolinar - клуб кулінарів
Яблучний пиріг в апельсинової заливці
Рибні коржі
Запечена курочка з гарбуза або що робити з карвінгом після свята :)