Тосканський суп (Zuppa Toscana)

Кухня: Італійська

Час приготування: 1 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: Середній

Оригінальний рецепт: Тосканський супчик

Як приготувати

Очистити ковбаски від плівки, розім'яти в фарш і згасити з меленим червоним перцем протягом 15 хвилин на середньому вогні. Витопився жир злити. Відставити на край плити.

В іншій каструлі змішати дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник і подрібнений бекон. Тушкувати близько 20 хвилин на середньому вогні, поки цибуля не стане м'яким.

У киплячий курячий бульйон (2,5 кубика на 1 літр води) викласти бекон з цибулею і часником, і картоплю, нарізану тонкими скибочками. Варити до готовності картоплі.

Додати вершки, дати закипіти.

В останню чергу викладаємо в суп протушенние з перцем італійський фарш (див. Вище -іалт. Ковбаски) і дрібно нарізану калі. Даємо прокипіти 2-3 хвилини.

Суп готовий. Смачного!!!!!!

Інгредієнти

200 грам італійських ковбасок для смаження

1 чайна ложка кайеннского перцю (у мене-суміш паприки і чилі)

1/2 цибулини

1 чайна ложка подрібненого в процесорі часнику

2 ст. дожкі дрібно подрібненого бекону

2 середніх картоплини (попередньо очистити)

1 літр води

2 1/2 курячих кубики -в оригіналі краще курячий бульйон

125 мл 20% -х вершків

3 гілочки зелені капусти калі (Cale, Grunkohl)

 

Інші рецепти

Торт Медовик
Салат з Кіріешкі
Ванільно-полуничний Наполеон
Крепвіль або млинцевий торт
Прісне тісто підійшло
Перець маринований в меді
Апельсиновий хліб до чаю
ШОКОЛАДНІ ВАФЛІ (без випічки)