На головну

Тонкі млинчики на пахте (з начинкою і не тільки)

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Млинці з начинкою

Як приготувати

Сколотини я робила сама: в тепле молоко додала лимонний сік і дала постояти хвилин 20.

Яйця збити з цукром і сіллю.

Додати молоко (тепле!) І сколотини.

Перемішати.

Додати масло. Перемішати.

Поступово додавати просіяне борошно, розмішуючи тісто, щоб не вийшло грудочок.

Має вийти не густе тісто.

Накрити його плівкою і поставити в холодильник не менше ніж на 2:00 (у мене стояло ніч!).

Дістати тісто, перемішати, випікати тоненькі млинці з одного боку на добре розпеченій сковороді (у мене чавунна, краще неї я поки нічого для випікання млинців не знайшла!).

Підготувати начинку: фарш посмажити з цибулею до рум'яності. Яйце відварити і порізати. Додати до фаршу, все перемішати. Начинка готова.

Починаємо формувати млинчики: на підсмажену сторону Блінков кладемо начинку і маааленький шматочок вершкового масла. Загортаємо. Підсмажуємо млинчики на розпеченій сковороді до золотистого кольору.

Подавати зі сметанкою !!!

Смачного!

Інгредієнти

Для млинчиків:

Борошно - 140 гр.

Пахта - 200 мл.

Молоко - 250 мл

Яйця - 2 шт.

Сіль -? ч. л.

Цукор - 1,5 ст. л.

Олія - ??5 ст. л.

Для начинки:

Фарш - 200 гр.

Яйце - 1 шт.

Цибуля - 1 головка

Сіль - щіпка

Ще:

Масло вершкове - 30-40 гр.

Олія для смаження

Сосиски

Сметана і варення для подачі

сироп

 

Інші рецепти

Тірамісу ягідне
Курячі крильця в кисло-солодкому соусі
Кукурудзяне печиво зі смородиною
Мексиканський овочевий суп
Батончики «Пилипівський»
Чізкейк з полуницею
Салат з рисової локшини, креветок і рукколи
Котлети з гречки з грибами