Тушкована риба "Артеміда"

Складність: не визначена

Як приготувати

Розігріти 1 ст. л масла, злегка обсмажити дрібно нарубані ріпчасту цибулю і часник. З помідор зняти шкіру, дрібно нарізати, додати до цибулі, посолити, поперчити. Рибу порізати шматочками, скропити соком лимона, і натерти сіллю. Розігріти в сковороді раст. масло, додати 2-3 ст. ложки води, покласти рибу, накрити обсмаженими раніше цибулею з помідорами і тушкувати під кришкою 30 хвилин.

Інгредієнти

500 г риби

2-3 ст. л раст. масла

4-6 цибулин

сіль

перець

2 часточки часнику

сік 1 лимона

3-4 помідори

 

Інші рецепти

рулетбистрий до чаю
Вітамінні сирники для діток
Яєчні млинці з зеленню і копченим лососем
ТОРТ ВИШЕНКА
Баранина по-грецьки
Кукурудзяне спекотне-нехай буде так
Швидка піца
Помідорний Салат