На головну

Пряні сливи

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Мариновані сливи з часником

Як приготувати

Зливи помити, нехай підсохнуть на рушник, видалити кісточки.

Розкласти сливи по банках (у мене по 0,5 л).

Приготувати маринад. Закип'ятити воду з цукром і спеціями, коли цукор повністю розчинився, влити оцет.

Маринадом залити сливи, нехай охолонуть. Потім маринад злити, закип'ятити заново.

У кожну банку додати гострий перець і ром. Залити маринадом і закатати.

Інгредієнти

250г води

150г цукру

2 бутони гвоздики

1 зернятко бадьяна

невеликий шматочок палички кориці (приблизно з сантиметр)

4 горошини запашного перцю

6 горошин чорного перцю

4 ст. л. оцту

на кожну банку:

шматочок гіркого червоного перцю (1/4 невеликого стручка)

1 ст. ложка (можна більше) рому

 

Інші рецепти

Катерининський вермішелевий холоцец
Тюфтельки в сирному соусі від Міли і для Міли :)
Ніжка свиняча запечена
Ростбіф під гірчичною скоринкою із зеленим маслом і хлібними пудингами з горгонзола
Тальятелле грибні Альфредо
тортик не все втрачено
Рисово - вершкові млинці з двома соусами Аромати літа. (ВЛК)
Стегенця в паніровці з крекерів