На головну

Буріто по- білоруськи або варіація на тему дерунів)

Складність: Простий

Як приготувати

Курку порізати дрібно і обсмажити на раст. маслі майже до готовності, додати поросяти, ягняти грузді і мелконарезанний ріпчасту цибулю і довести суміш до готовності. Я не солила, а тільки перчимо (у мене грузді солоні) Поставити остигати.

Одну цибулину пюрировать в блендері і перекласти в миску. Туди ж натерти на крупній тертці картоплю і перемішати, додати сметану. Цибулина так само як і сметана не дасть потемніти картоплі і деруни будуть золотисті.

Солимо, перчимо, перемішуємо.

Тепер потрібно злити сік, але без фанатизму

. Додаємо яйце, перемішуємо.

М'ясо з грибами у нас вже охололо і можна його з'єднати з сиром і перемішати.

Розігріваємо сковорідку на середньому нагріві плити, наливаємо масло і викладаємо картопляну масу у формі млинця майже на всю сковорідку, розрівнюємо і смажимо до утворення рум'яної скоринки, перевертаємо.

На половину деруни викладаємо фарш і вільної стороною його прикриваємо і дожаріваем з обох боків до золотистого кольору

 Подаємо зі сметаною.

Інгредієнти

Картопля середнього розміру-9шт.

Філе курячого стегна-200гр.

Грузді солоні-200гр.

Сир твердий-100гр.

Яйце-1шт.

Цибуля ріпчаста-2 шт ..

Сметана-1ст. л.

Сіль, перець чорний мелений-за смаком.

Раст. олія для смаження.

 

Інші рецепти

Сирний викрутас або дівочі посиденьки
Житній хліб з вівсяними пластівцями (ХП)
Осетинський пиріг з куркою грибами і сиром
Оселедець в шубі рулетом
Пісочний Пиріг з сирним кремом, Горіхами і Фруктами. Давно не бачилися !!!)))
Лазанья Ягідне козуб
Тельне з сухими білими грибами (російська монастирська кухня), рецепт. Koolinar - клуб кулінарів
Листковий салат з куркою