На головну

Закуска передноворічна "Нескучнік".

Час приготування: 5 хв.

Кількість порцій: 0

Складність: Середній

Як приготувати

Робимо маринад заздалегідь:

У яблочнций оцет додаємо буряковий сік. Ретельно розмішуємо.

Опускаємо в маринад шкурки від години і більше.

Маринувати можна від однієї години до декількох днів.

Можна зберігати їх у такому оцті довго.

Кладемо шкурки на сковороду заливаємо водою до повного покриття.

Після того, як вода википить, продовжуємо їх смажити до рум'яної скоринки. Без масла.

Шкурки перетворюються на блюдечка.

Робимо наповнювач для наших шкурок:

Ріжемо дрібно яблуко, квашену капусту.

Перемішуємо з хріном.

Зверху кладемо протерту з цукром журавлину.

Прикрашаємо гострими овочами.

Обов'язково гострим маринованим або солоним перцем, щоб ненудно було.

Є такі курячі блюдечка зручніше, ніж бутерброди.

Смачного. І з Новим роком.

Інгредієнти

Маринад для курячого шкурок:

Яблочнsq уксус- 200гр.

Буряковий сік - 50 гр ..

Курячі шкурки -500 гр.

Наповнювач для шкурок.

Хрін.

Квашена капуста,

Журавлина, протёрная з цукром.

Яблуко.

 

Інші рецепти

пісне меню, рецепти пісних страв з фото
Торт Шоколадний океан
Манна каша з кокосовим молоком і фісташками
Картопля, запечена під горгонзоловим кремом
СНЄЖКА У ШОКОЛАДІ торт-сирник
Оладки «Капустяний маскарад» (варіант)
Чи не Coq au vin, а його дружина, або Курка в провині
Стейк з кісточкою і м'ясом Буйвола