Гарбузові оладки з горіхами

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: гарбузове чаклуни з бoрoвікамі

Варіанти: Гарбузові оладки з маком, Пісні гарбузове оладки

Як приготувати

Горіхи обсмажити на сухій сковороді, остудити.

Подрібнити в крихту.

Гарбуз натерти на крупній тертці.

Зелену цибулю нарізати.

Збити яйця з сіллю, соєвим соусом і хересом.

Змішати гарбуз з цибулею і яєчної сумішшю. Додати 1 ст. л. оливкової олії. Перемішати.

Всипати борошно.

Ретельно розмішати до отримання негустий маси.

Викладати оладки ст. ложкою на добре розігріту змащену маслом сковороду.

Обсмажувати з двох сторін під кришкою на середньому вогні до рум'яного виду.

Подавати з салатом, або зі сметаною, як самостійне блюдо.

Інгредієнти

гарбуз 500 г

горіхи волоські 100 г

зелений лук 100 г

яйце 2 шт.

соєвий соус 2 ст. л.

херес 20 мл

сіль 1/3 ч. л.

перець

мука 80-90г

оливкова олія 1 ст. л.

 

Інші рецепти

Котлети з баклажанами і айвою
Тефтелі (курячі)
Козел на городі
Курячі гомілки з лимонно-шавлієві маслом
Салат Кролик
Торт Шоколад на окропі
Квашена капуста
сьомга у вершковому соусі