На головну

Паровий рулет з м'ясним фаршем

Кухня: Узбецька

Час приготування: 55 хв.

Складність: Простий

Як приготувати

Замісити тісто і розділити на дві рівні частини, накрити серветкою і дати расстояться 10хвилин. Поки тісто відпочиває приготуємо фарш, яловичину пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою, з'єднати з тонко нашинкованнимцибулею, посипати сіллю перцем і гарненько перемішати.

Потім кожну частину тесту тонко розкачати за допомогою качалки, змастити вершковим маслом і рівним шаром розкласти фарш, згорнути рулетом і відварити на пару протягом 35-40 хвилин.

При подачі на стіл рулет розрізати на кругляччя, укласти на велике блюдо або порційно на окремі тарілочки, рясно змастити вершковим маслом і прикрасити за буженинам.

Смачного!

Інгредієнти

Для тісто: 500гр. борошна, 1 яйце, 0,5 склянки води, 0,5 чайної ложки солі

Для фаршу: 500гр. яловичини або будь-яке м'ясо за буженинам, ріпчаста цибуля одну головку, сіль, перець за смаком

50гр. вершкового масла для змащування готового блюда

 

Інші рецепти

Pasta freska - домашня локшина / рецепт вихідного дня /
Солоні лимони і салат з червоної цибулі на їх основі
Holiday cheese ball / Святковий сирний куля. Любителям СИРУ посвещается
Ковбаса варено - копчена
Кекс "підгулявши мандарин"
Салат Кораловий острів
Сирне суфле з фруктами і медом, як десертний варіант
Пампушки з родзинками