На головну

Варення з гарбуза

Складність: Простий

Як приготувати

1. Очищену гарбуз нарізати невеликими, 0,5-1 см, кубиками.

2. Засипати цукром і залишити на кілька годин, поки гарбуз не дасть сік.

3. Ставимо посуд з гарбузом на слабкий вогонь і доводимо до кипіння, варити 20-30 хвилин.

4. Поки вариться - лимони помити, зняти цедру, білу м'якоть під нею зрізати.

5. Що залишився лимон з цедрою подрібнити блендером. Додати вже наприкінці варіння.

6. Даємо варенню охолонути і розкладаємо по баночках.

7. Мої зміни:

 Замість 2 лимонів я дала 1 лимон, 1 апельсин.

 Варила в два прийоми:

 перший -30 хвилин (охолодила)

 другий -30 хвилин (охолодила)

Інгредієнти

1 кг м'якоті гарбуза

1 кг цукру

2 лимона (або апельсина)

 

Інші рецепти

Капітошка
Курячі відбивні під блакитним сиром
квасолевий суп з копченими сільськими ковбасками
Бутерброди Ледача піца з грибами
Овочева лазанья з баклажановим діпом і трьома видами сиру
Ірландський суп з геркулес і цибулею-пореєм
Пиріг з рибою і ананасом
Печиво Мадлен з трояндами