Дуже простенький салатик

Складність: Середній

Як приготувати

Селера тонко нарізати, додати нарізану тонкими смужками шинку, порвати промитий і просушений салат.

Хліб порізати кубиками, обсмажити на вершковому маслі, посипати пармезаном.

Змішати продукти для соусу, заправити салат, посипати сухариками.

ВСІ !!! Приємного апетиту, а він вже точно буде приємним, тому як дуже смачно.

Інгредієнти

1. Селера - 4 стебла

2. Листовий салат - 1 упаковка (зелень в горщиках)

3. Шинка "Мармурова" - 250 г

4. Сухарики - з 2 шматків тостового хліба

5. Сир пармезан тертий - 1 ч. Л

6. Вершкове масло - 1 ст. л

Для соусу:

1. Йогурт БІО - 125 г

2. Часник - 1 зубчик

3. Сир пармезан - 1 ч. Л

4. Дижонская гірчиця - 1 ч. Л

 

Інші рецепти

Сьомга запечена
Печериці фаршировані куркою і айвою
Суп-бульйон з пастою орзо і фаршированими фрикаделі. Ювілейний
Салат з кавуна з креветками, авокадо і грейпфрута
Закриті хачапурі
Мішечки з грибами
баклажани тушковані в сметані
Шпинат з вершками і пармезаном