На головну

Бараняча печінка в маринаді по-марроканскім в беконі і на шпажках.

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Куряча печінка по-марокканські в сметанною коржику.

Як приготувати

Для початку замарінуем печінку ...

Її потрібно вимити, очистити від плівок і нарізати тонкими подовженими скибочками (повинно вийде 8 штук).

Зелень і часник дрібно порубати і змішати з шматочками печінки.

Додати оливки, сіль, кайенский перець і оливкове масло.

Перемішати ... і залишити на 15 хвилин.

Потім взяти оливку з маринаду, загорнути її в скибочку печінки, а потім печінку в смужку бекону.

Всього вийде 8 заготовок.

Їх потрібно нанизати на шпажки ... по 1 на кожну.

Обсмажувати на сковороді (додаючи масло чи ні ... на ваш розсуд) з двох боків до золотистого кольору бекону і готовності печінки.

Смажити приблизно 2-3 хвилини до кожної сторони.

Викласти готову закуску на тарілки ... по 2 шпажки ... подавати з соусом наршараб, кремом бальзамик і оливками.

СМАЧНОГО!!!

Інгредієнти

Бараняча печінку 250 гр.

Оливки з червоним перцем 0,5 банки.

Кріп 1 пучок.

Часник 1 зубчик.

Кайенскийперець 1 ч / ложка.

Оливкова олія.

Сіль за смаком.

Бекон 8 смужок.

Шпажки 8 шт.

Оливкова олія для смаження.

Соус "Наршараб", бальзамик-крем для подачі.

 

Інші рецепти

Курячі шматочки в паніровці для пивної вечірки (і не тільки!). Швидко і дуже смачно
капуста по-Волинський
Пиріг з м'ясом і яблуками
Яловичина запечена з каштанами і шавлією
Фрукти в мигдально-апельсиновому клярі з шоколадно апельсиновим соусом
Соняшник (варіант)
ЮТАНГЗА-парові булочки
Паста Collezioni