Суп "Харчо" ...... майже по-грузинськи

Складність: Середній

Оригінальний рецепт: Суп-харчо (варіант)

Варіанти: Суп харчо

Як приготувати

Доброго вечора усім!

Не претендую на оригінальність,

може, і не зовсім по-грузинськи,

АЛЕ так смачно, що слів немає!

Відварила грудинку з корінням

в 3 літрах води протягом години.

(Злив першу воду і помивши каструлю).

М'ясо вийняла, порізала кубиками

і залила невеликою кількістю бульйону,

щоб не обвітрилося.

Бульйон процідила.

Рис промила і залила холодною водою.

Перець порізала тонкою соломкою.

Горіхи подрібнити в ступці.

Шафран (3/4 ст. Л.) Залила окропом, трохи присолити.

Помідори бланшувати в окропі пару хвилин,

потім зняла шкірку і порізала кубиками.

У великій каструлі розігріла рослинне масло,

обжарила на ньому цибулю, порізану кубиками і чилі.

Додала помідори і перчик, обжарила разом.

Підлила 2 літри бульйону,

всипала рис і проварити 10 хвилин.

Додала м'ясо і шафран, варила ще 15 хвилин.

Потім додала горіхи, хмелі-сунелі, лаврушку і приправила.

(Якщо суп густий, долийте бульйон).

Додала товчений часник і ткемалевий соус.

Через хвилину прибрала лаврушку, засипала зелень і зняла з вогню.

Зазнали ще хвилин 20

і з величезним задоволенням їли

цей ароматний і вкуснющій суп ...

Смачного!!!

Інгредієнти

грудинка яловича 1 кг.,

коріння (петрушка, морква, селера),

масло раст.2-4 ст. л.,

рис 1/3 склянки,

горіхи волоські 1/2 стакану,

помідори 2-3 шт.,

перець червоний 1 шт.,

цибулю 2-3 шт.,

часник 3-5 зубчиків,

чилі,

шафран,

лавровий лист 2-3 шт.,

хмелі-сунелі 2-3 ст. л.,

сіль / перець за смаком,

петрушка або кінза,

соус ткемалевий зелений.

 

Інші рецепти

Дуже простенький салатик
Норвезька сьомга-гриль з мідіями і сметанним соусом
Салат з тунця з оливками і кедровими горішками
Кекс з цукатами з кавунових кірочок
Пончики за Держстандартом
Кукси (Дунганскій) рецепт з Киргистану
торт з пташиного молокаКораблік
Whoopie Pie