На головну

Грудинка, фарширована кашею

Кухня: Російська

Час приготування: 90 хв.

Кількість порцій: 1

Складність: не визначена

Як приготувати

У грудинки уздовж ребрових кісток прорізати плівки. Потім по всій довжині грудинки між зовнішнім шаром м'яса і шаром, прилеглим до ребру, прорізати, плівки так, щоб вийшло простір у вигляді мішка. Утворилося простір наповнити фаршем і зашити краю.

Підготовлену грудинку посипати сіллю, перцем і смажити в духовці до готовності (більше 1 год).

Приготування фаршу: зварити розсипчасту, гречану (рисову) кашу, охолодити, з'єднати зі звареними круто і дрібно рубаними яйцями, зеленню петрушки або кропу і пасерованою на жирі цибулею.

З готової грудинки видаляють ребра і нарізають на порційні шматки.

Інгредієнти

Баранина, козлятина (грудинка) - 119,

крупа гречана - 52 або крупа рисова - 39,

цибуля ріпчаста - 30,

маргарин столовий-12,

яйця-13,

петрушка (зелень) або кріп - 6,

жир тваринний топлений харчовий - 3.

Вихід - 215.

 

Інші рецепти

Огірочки мариновані з кропом
Котлети як треба
пісний плов
Печиво СОЛОМКА
Салат з качкою
Капустяний салат
Салат із зелених помідорів (на зиму)
м'ясо в сирно-майонезній скоринці