Салат з бринзою, креветками і овочами, 10 "А"

Складність: Середній

Як приготувати

Горіхи перемолола в блендері, бринзу нарізала на невеликі кубики.

Налила в сковорідку рослинне масло і обсмажувала бринзу з усіх сторін зі спеціями і свіжовичавленим апельсиновим соком да золотистого кольору.

Огірок очистила від шкірки і теж нарізала на невеликі шматочки.

Також обжарила його зі спеціями і апельсиновим соком.

Грушу і помідор нарізала на такі ж шматочки.

Креветки відварити в підсоленій воді, очистила, обжарила додавши крапельку лимонного соку і посипала сумішшю Італійських трав.

Почала укладати салат шарами, перший поклала на тарілку огірок, потім на нього бринзу, потім помідор, креветки і грушу.

Щедро обсипала салат подрібненим горіхом і прикрасила перцем у вигляді букви мого класу "А".

Я приготувала такий пікантний салат для зустрічі своїх однокласників, спробуйте приготувати його і ви.

До речі, я стою в другому ряду.

Інгредієнти

Бринза - 150 г

Огірок (великий) - 1 шт

Помідор (великий) - 1 шт

Груша (конференц) - 1 шт

Апельсин (середній) - 1 шт

Горіхи кешью - 20 г

Масло (для смаження)

Перець духмяний

Приправа (суміш італійських трав)

Лимон (кілька крапель)

Креветки - 100гр

 

Інші рецепти

Просто-смачне овочеве рагу
Сирники з фісташками і з соусом з інжиру і червоного вина
Вівсяні кручені багети
Американський стейк
Свинина з медовою скоринкою
Куряча грудка на пару з кольоровою капустою на пару з рожевим перцем
Гратен з курки, зеленої квасолі і брокколі
Дуже корисна полб'яною каша в стилі різотто