На головну

Гарбузові деруни з кремом з "карамельних" бананів

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Гарбузові - знову! - Оладки з сирним пріпёком

Як приготувати

Гарбуз очистити і натерти на крупній тертці.

Додати яйце, цукор, борошно, ванілін і перемішати.

На розігрітій олії посмажити деруни з двох сторін. Викласти на паперову серветку.

На сковорідці з товстим дном розтопити цукор до світло коричневого кольору, покласти банани, перемішати і зняти з вогню.

Остудити, змішати з сиром і збити міксером до однорідності.

Подавати деруни з кремом.

Інгредієнти

гарбуз 400г

яйце 2 шт цукор 4 ст л

борошно 3 ст л

ванілін

крем

сир м'який 200г

банан 3 шт

цукор 50-70г

олія для смаження

 

Інші рецепти

Люля-кебаб за зимовим розкладом
Часниковий сирно-овочевий суп-пюре
Солянка Ароматна
Куряча печінка по-східному
Картопля. Рецепт провинився чоловіка
сочевичний суп
Суфле Ніжність
Бананово-горіховий хліб