Легкий салат з цукіні, креветками та моцарелою

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 1

Складність: Простий

Варіанти: Салат з цукіні, печерицями та моцарелою

Як приготувати

Цукіні порізати на довгі тонкі смужки.

Обсмажити цукіні до коричневого кольору по 2-3 хвилини з кожного боку.

Скласти на паперовий рушник, щоб вбрався весь зайвий жир. Приправити сіллю і перцем.

Моцареллу нарізати на тонкі смужки.

Змішати в салатниці цукіні, креветки і моцарелу.

Перед подачею заправити соусом.

СОУС:

Натерти цедру, вичавити лимонний сік.

Дрібно нарізати часник і червоний перець.

Змішати всі, додавши масло, цукор і дрібку солі.

Інгредієнти

1 цукіні

кулька моцарели

варені креветки (скільки любите)

СОУС:

1/2 лимона

гострий червоний перець

1 зубчик часнику

1 ст. л оливкової олії

1/2 ч. Л коричневого цукру

 

Інші рецепти

Бурякові наполеончик
Курочка + грибочки = рецепт для дуелі! Зі словами вдячності хорошій людині :)
Груша в карамелі
салат з баклажанів
Варіант легкого і смачної вечері (грудки з овочевим гарніром)
Холодний суп з червоної смородини і помідорів з авокадо
Листковий пиріг з омлетом
Cheesecake ТИРАМИСУ