На головну

Пахлава - вкуснейшее східне ласощі / дуель

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 0

Складність: Середній

Як приготувати

Рецепт дуже простий!

Для тіста змішаємо 3 жовтки, 200 гр. м'якого маргарину і 500 гр. сметани (будь-якої жирності), в якій погасимо соду. Потім поступово почнемо додавати просіяне борошно. Тісто має вийти дуже м'яким і приємним на дотик :) Тепер дамо йому трохи відпочити, а тим часом приготуємо начинку.

Для цього горішки порубаємо ножем; охолоджені білки зіб'ємо до м'яких піків, а потім все це змішаємо і додамо цукор!

Ну а тепер духовку нагріємо до 180 градусів. Тісто розділимо на 3 частини (1 трохи більше, ніж 2 інші), розгортає його за розміром дека, який можна або застелити пергаментом або змастити маслом. На тісто рівномірно розподілимо половину начинки, потім ще один шар тіста, знову начинка і останній шар тіста. Краї акуратно защипніть, верх змажемо желточком і прикрасимо горішками. Тепер відправляємо нашу пахлаву в духовку і випікаємо 30-40 хвилин. От і все! І зовсім не складно! :)

Інгредієнти

На великій деко (який додається до духовці)

Для тіста:

3 жовтки

500 гр. сметани

200 гр. маргарину

1 ч. Л. соди

близько 3 ст. борошна

Для начинки:

2 ст. цукру

2 ст. волоських горіхів

4 білка

Для змащення:

1 жовток

 

Інші рецепти

Запечені кабачки
Манно-мигдальний пиріг з вишнею
Кабачкові оладки з сиром Суцільна користь
Картопляні крокети
Хичинами на кефірі
маффіни з шоколадом
Рибно-креветочні ЗАДОВОЛЕННЯ (последуельное махання руками і зведення рахунків ...)
Кошички зі свіжими ягодами і ягідної пінкою