На головну

М'ясний рулет в беконі

Час приготування: 60 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Бекон нарізати на смужки. Що б нарізати рівні смужки,

потрібно хвилин на 30 покласти шматок в морозилку.

Підморожене бекон легко нарізається. У мене готовий, нарізаний бекон.

Сплести з бекону або сала килимок.

Цибулю та печериці дрібно порізати, підсмажити на олії.

Котлетний фарш викласти квадратиком. Посипати сушеним кропом.

Підсмажені гриби з цибулею покласти на середину фаршу.

Згорнути фарш з грибами, надати форму ковбаски.

Покласти на плетінку. Згорнути рулетом.

Запекти в духовці при t 180 * 40 хвилин.

Смачного!

Інгредієнти

300 гр. бекону або в крайньому випадку сала з прошарком м'яса

300 гр. фарш (будь-якого)

200 гр. печериць (у мене консервовані)

1 цибулина

сіль і перець (за смаком)

сушений кріп

 

Інші рецепти

сьомга + турецька бурек
Торт Етажерка
Салат з копченою тріскою і сирними чіпсами
Піца по-швидкому
Бананово-горіховий хліб (варіант)
Кекс з вишнею та вишневим соусом
Фруктова піца для Наталки (mama tasi), а також всіх, всіх, всіх
Картопляні ньокки під сирно-помідорним соусом / дуель