На головну

Люля з Курочки, або як каже мій юний друг "Люля Кабана")))))))))

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Люля з курки

Варіанти: Швидкий «люля-кебаб» з соусом дзадзікі і маринованою цибулею

Як приготувати

Для початку, шпажки замочити у воді, що б вони не підгоряли.

Перчик, звільнити від серцевини, розрізати на половинки і відправити в духовку, поки він не підрум'яниться, потім покласти його в целофановий пакет, що-б лекго відійшла шкірочка.

Курячі грудки подрібнити (я це робила в блендері на малих швидкостях).

Так само подрібнити цибулю, зелень, перець.

Натерти сир на тертці.

Перемішати всі інгредієнти, і додати вершкове масло. За смаком посолити і поперчити!

На деко вистелити лист фольги і змастити сл. маслом.

У долоньку покласти фарш, в центр шпажку, обліпіть, і сформувати ковбаску, у мене фарш нікуди не сповзав, це добре!)))

Покласти люляшкі на деко, і відправити в духовку на 20 хвилин, потім, коли підрум'янитися, перевернути на іншу сторону, готувати до золотистого кольору!

Поки все готується, швиденько робимо соус, рубаємо зелень і часник, додаємо сметану, сіль за смаком!

Подаємо з картопляним пюре !!!)))

Інгредієнти

500 р курячого філе

1 цибулина

2 болгарських перцю

Сир будь 150 р

Масло сл.2 ст. ложки

1 яйце

Зелень кінзи, кропу

Сіль перець.

Для соусу:

2 зубчики часнику

зелень кінзи, кропу

Сметана 4-5 ст. ложки + сіль

 

Інші рецепти

Горіхові трубочки
Кошики зі сирного тіста з полуницею під шапочкою безе
Фарширований картопля
Солодкі сирні рулетики з кунжутом
Свинина в беконі з сирним соусом у формі-Вaconos serteshus sajtszosszal ozgerinc formaban
Відкритий полуничний пиріг зі сметанно - вершковою начинкою
закуска на чіпсах
Низькокалорійний (ну майже :)), корисний і дуже простий пиріжок з зеленою цибулею