На головну

гріллірованние помідори

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: томати під соусом з бринзи

Як приготувати

помідори порізати кружальцями.

на гріллевой сковороді в оливковій олії обсмажити помідори

змішати бальзамічний оцет з чорним перцем, сіллю і оливковою олією з сковороди.

хліб підсмажити в тостері (у мене була включена духовка і я поклала їх на решітку, трохи запекла.)

на хліб викласти помдори, полити бальзамічним оцтом з перцем, посипати зеленою цибулею і пармезаном.

дуже підходить до м'яса.

СМАЧНОГО!

Інгредієнти

500г свіжих помідорів

4 тостерний хліба

оливкова олія першого віджиму

бальзамічний темний оцет

мелений чорний перець

сіль за смаком

пармезан

Зелена цибуля.

 

Інші рецепти

Суп з яловичиною
салат ананасна індичка в йогурті або як побалувати себе під час дієти
Паста з не класичним песто і рибою чилі
Апельсиновий лимонад
рибний суп з імбиром
Мус з тунця
Салат Вінегрет двоюрідний брат
Різотто з сьомгою