жульєн з морського коктеля

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Варіанти: жульєн з лосося з сирними грінками

Як приготувати

На сковороді обсмажуємо гриби з цибулею.

Морепродукти обдаємо окропом, і додаємо їх до грибів. Обсмажуємо все міну 5, додаємо сметану і тушкуємо все разом ще хвилини 3. зверху посипаємо тертим сиром і накриваємо кришкою, що б сир розплавився.

На гарнір можна відварити рис або приготувати картоплю пюре.

Інгредієнти

400 гр. заморожених морепродуктів (морської коктель), сир (гауда), цибуля, гриби, краще Шампіньі (у мене були свої заморожені), банку сметани 200 гр.

 

Інші рецепти

Дієтичні бананові маффіни
Молода баранина з овочами
Цепеліни
Ніжні трубочки з вишневим сиром
хлібець ,, На здоров'я
м'ясо смугасте з рисом ароматним
пиріг з малиною на сметані
Індичка під вершково-хріновим соусом