На головну

Свиню підклали або 3 рецепта

Складність: не визначена

Як приготувати

Сальтисон: готовка - 4:00 наполягання. Готові вуха залишити остигати в бульйоні, вийняти. Порізати маленькими шматочками вуха, шкурку, сало і м'ясо. Почистити і подрібнити часник (не через прес!). Змішати, м'ясо, часник, желатінб сщль і приправи, добре перемішати і наповнити тетрапак. Залити бульйоном, протиківая ножем м'ясну суміш, щоб буньон обволокал все м'ясо. Поставити в каструлю і налити води - прим. 2-5-7 см до плічок тетрапак, закрити (можна поставить вантаж у вигляді банки з водою), поставити на вогонь і варити 1.5-2 години з моменту закипання. Вийняти тетрапак, залишити на 20 хв., Щоб трошки охолов і помістити в холодильник на 6-8 годин. Перерізати тетрапак і викласти сальтисон, порізати на порційні шматочки, прикрасити за смаком, подавати з хріном. Делело вперше і особливо не перекручувалися - наступного разу додам шматочки солодкого перцю і чилі і може консерв. кукурудзу.

Свинячі вуха запечені: готовка - 3:00. Вуха добре поскоблить і промити, варити 2:00 з додаванням 4 горошин чорного перцю, 1 Лавруша, 3 шт. гвоздики і 1 ч. л. солі. Цибулю і моркву нашаткувати, обсмажити на раст. маслі, додати 1/2 приправ, сіль і томатний соус, дрібно нарізаний часник, перемішати і готувати 5-7 хв. Викласти в посуд для смаження, видавити з пакетика сітку майонезу і посипати 1/2 сухарів. Готові вуха залишити остигати в бульйоні, нарізати тонкими смужками, підсмажити на раст. маслі, додавши залишилися приправи і сіль, викласти на моркву з цибулею, зверху змастити майонезом і посипати тертим сиром. Запікати в духовці до утворення рум'яної скоринки - прим. 15-20 хв. Подавати в гарячому вигляді. На гарнір підійде картопляне пюре або салат з руколи і помідорів з будь салатною заправкою.

Свинячі вуха по-корейськи: готовка - 3:00. Вуха добре поскоблить і промити, варити 2:00 з додаванням 4 горошин чорного перцю, 1 Лавруша, 3 шт. гвоздики і 1 ч. л. солі. Готові вуха залишити остигати в бульйоні, нарізати тонкими смужками, підсмажити на раст. маслі, додавши часник, імбир, цукор, сіль, соєвий соус. Викласти вушка в миску, додати корейську моркву, перемішати, дати настоятися до охолодження (можна подавати і в теплому вигляді після настоювання 5-10 хв.). Подавати на листках пекінської капусти, посипавши тертим свіжому огірком і підсмаженими насінням кунжуту.

Інгредієнти

Сальтисон

Вихід- 1.5 кг сальтисона. М'ясиста частина 4-ох свинячих вух (варити 2:00 з додаванням 8 горошин чорного перцю, 2 лаврушек, 5 шт. Гвоздики і 2 ч. Л. Солі), прим. 1 кг свинячої голови (відібрала шматочок, де побільше м'яса і без кісток, але з салом і шкіркою, варити прим. 1:00, додаючи ті ж інгредієнти як до вух), 5-6 часточок часнику, по 2-3 ч. Л. сушеного базиліка і зіри (або за смаком-мені зіра дуже подобається), мелених, перець чорний мелений 1 ч. л. з верхом, бульйон в якому варилися вуха, 10-15г желатину, 2-3 ч. л. сіль, добре промитий тетрапак (від вина, соку, молока) -1.5л. Для прикраси листя петрушки, кільця солодкого перцю та ін. За буженинам. Хрін.

Свинячі вуха запечені

2-3 порції. 2 свинячих вуха, 1 цибулина, 1 морква, прим. 100г майонез, 100г сиру, раст. масло, 4 ст. л. томатний соус, 2-3 зубчики часнику, чорний мелений перець і хмелі-сунелі по 1-2 ч. л., 3-4 ст. л. мелених сухарів, раст. масло.

Свинячі вуха по-корейськи

2-3 порції. 2 свинячі вуха, корейська морква 150 г, раст. масло-2-3 ч. л., 5-6 зубчиків, порубаних, прим. 2 см шматочок свіжого кореня імбиру, почищеного і дрібно порізаного, по 1-2 ч. Л. цукор і сіль, 3 ч. л. темний соєвий соус.

Про рецепті

все почалося з того, що в магазині набрела на свинячі вуха і понеслося, поїхало!

 

Інші рецепти

Зелений борщ
чізкейк * ЯПОНСЬКИЙ ХЛОПОК *
ірландський пай Дингл
Смачні кошики
Салат по-фламандські
Сирні шпетцле з фрикадельками
Суп-пюре з буряка з яблуками і беконом
Рулетное тортОдін в іншому