На головну

Чанахи. Некласичний.

Кухня: Грузинська

Час приготування: 150 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Баранину вимити, швидко обсмажити і в каструлю .. Залити водою і варити 2:00.

Моркву порізати брусочками, цибулю, баклажан, перець-крупно .. картоплю на 6-8 частин ..

Все обсмажувала окремо (крім вешанок) швидко і на сильному вогні .. тільки до опалин.

Викласти всі інгредієнти на баранину шарами, присолюючи і просипавая прянощами .. Сметану і аджику розбавила кип'яченою водою і залила їй, вешанкі порізати і в каструлю. Накрила кришкою і дала потомитися хвилин 10. Порубая зелень ... посипала і ще хвилин 5.

Вимикаємо плиту і залишимо отямитися блюдо на 7-10 хвилин.

Інгредієнти

Баранина - 0,4-0,5 кг

Морквина - 2 шт

Лук-ріпка - 1 шт.

Вешанкі - 200 гр

Картопля - 5 шт

Перець солодкий - 2 маленьких

Баклажан - 1 шт

Зелень (в ідеалі кінза) петрушка - пучок

Чорнослив - 10шт

Залишки сметани

Раст. масло

Прянощі:

Барбарис

мелений коріандр

душ. перець

лавровий лист

сіль

аджика гостра абхазька.

 

Інші рецепти

Спаржевий-курячий суп з вершками і галушками
Мармуровий кекс (паровий)
Паста з тунцем
Курячі гомілки з пліч-чой в винно-медово-апельсиновому соусі
Зливні галушки
Дріжджова Коса з родзинками
м'ясна запіканка (за мотивами Мітлоаф)
Шоколадний батон