Гречаний салат

Час приготування: 25 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: не визначена

Як приготувати

1. Дрібно нарізати кріп, цибулю і селеру. Покласти в глибоку тарілку (миску). Відварити гречану кашу, дати трохи охолонути і потім підсмажити на сковороді, поки вона не стане твердою і розсипчастою, додати її до зелені. Розбити яйця в чашці і трохи перемішати (поки не розіб'ються жовтки), потім посмажити їх, накривши кришкою (не солити !!). Нарізай смажені яйця соломкою і додати до гречки і зелені. Далі нарізати ковбасу кубиками і разом з сухариками додати туди ж.

2. Соус

Сметану, кетчуп, майонез і хрін перемішуємо з червоним перцем (за смаком) і дрібно-мелконарезанним часником.

3. Заливаємо соусом салат і додаємо перець, сіль за смаком.

Під час приготування салату гречка і яйця бажано Дольний бути гарячими (теплими, на стіл салат подається холодним (остившім).

Інгредієнти

Гречка 250г

Ковбаса сервелат 100г

Яйця 2шт

Сметана 3 ст. л.

Кетчуп 2-3 ч. Л.

Хрін 0.5-1 ч. Л.

Часник 1-2 зубчики

Сухарики 70г

Зелень (кріп, зел. Цибуля, селера)

Спеції (сіль, перець (червоний, чорний))

 

Інші рецепти

Папрікаш з курячими фрикадельками і булочками
Качка в пиві
Булочки з джемом
Сирний хліб. Мінімум інгредієнтів і роботи-супер результат
Вечеря для коханого
Піратський бутерброд
Лоранскій пиріг з куркою, грибами і брокколі
Шашлички Казка про золоту рибку