Деруни картопляні золотисті-варіант.

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Варіанти: Деруни картопляні золотисті-Ситно-швидкісною варіант., Деруни "Золотисті"

Як приготувати

Я не відкрию Америку, якщо представлю на Ваш суд черговий рецепт картопляних дерунів, як і не відкрию Америку, якщо скажу, що картопля в деруни з часом темніє, а то й синіє ... І з золотисто-хрустких красенів вони перетворюються на щось неоковирне через свій непрезентабельний вид. І тому я вирішила запропонувати Вашій увазі рецепт, якому навчила мене моя мама. У ньому, в принципі, прісутствуёт все те ж, але, вони НІКОЛИ не потемніють, навіть якщо будуть стояти і цілий день (у нас, правда, такого не буває). Отже,

1. У комбайні подрібнити на дрібній тертці картоплю і моркву - (саме вона, вступаючи в реакцію з картопляним соком, не дає йому темніти). Можна - просто потерти на дрібній тертці.

2. Додати збиті яйця, подрібнений через Давилка часник, сіль і запашний (гіркий) перець за смаком.

3. Все ретельно перемішати, додати 1-2 ложки борошна для клейкості.

4. Дати трохи постояти - нехай випустить зайвий сік. Він нам не потрібен - в раковину його!

5. Все, можна смажити до золотистої скоринки на олії.

6. Їсти зі сметанкою.

Інгредієнти

10 середніх картоплин

1 невелика морквина

3 зубочка часнику

2 яйця

сіль, перець - за смаком

1-2 ст. л. борошна

ростить. олія для смаження

 

Інші рецепти

М'ясний рулет з курагою в сирі
Торт полуничне насолоду
Вишневий пиріг
Буженінка (мій варіант)
Салат Червоно-синенький. (можливо варіант)
Лазанья (не для оцінки)
Банановий пиріг
Перець ПАМІРАНЕ