На головну

Деруни пісні з різкою піджаркою (на маринованих груздів)

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Деруни пісні

Варіанти: Деруни без яєць "Золотисті хрустяшкі-вкусняшки"

Як приготувати

Картоплю чистимо і тремо на самій дрібній тертці в однорідне пюре (як яблучко малюкам).

Пюре посолити і додати борошно дрібними порціями і постійно вимішуючи до густоти сметани, в підсумку тісто має бути як на оладки. З борошном головне не переборщити - драники будуть важкими, несмачними.

Сковороду добре розігріти і налити масла, смажити як зазвичай, викладаючи ложкою, з двох боків до рум'яної.

-------------------------------

На іншій сковороді розігріти олію.

Цибулю почистити і покришити, підсмажити до напівпрозорості.

Додати до цибулі покришені огірки та / або гриби і ще згасити, зменшивши вогонь і накривши кришкою.

У мене сьогодні були тільки гриби, на смак вони не дуже різкі, тому їх досить багато. А взагалі, чим різкіші огірки / гриби, тим менше їх повинно бути, і побільше цибулі. На цибулі і одних огірках піджарка ніжніше, з грибами - ситніше.

Ось так: просто, лаконічно і смачно!

Смачного!

Інгредієнти

Про пропорції - в самому рецепті, склад:

Картопля

Борошно

Сіль

------------------------------

Цибуля ріпчаста

Солоні бочкові огірки

та / або мариновані (або солоні) гриби

------------------------------

Рослинна олія

 

Інші рецепти

Шоколадний торт 2 горіха
Паска (наш варіант)
Торт Великодні курчатка
Цвєтаєвський яблучний пиріг
Апельсиновий желейний чізкейк навпаки
Маффіни (знову) з солодкої картоплі
Салат з морепродуктів
Салат Мільйон червоних троянд