Біляші по-моєму

Час приготування: 60 хв.

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: біляші

Як приготувати

Дріжджі залити теплою водою з цукром, тим часом прокрутити м'ясо з цибулею через м'ясорубку. Фарш посолити, поперчити.

 У піднялися дріжджі додати борошно, сіль, масло і замісити тісто.

 Хвилин через 30 можна приступити до ліплення - сформувати з тіста невеликі кульки, розкачати їх в коржики і викласти начинку.

 Краї защипнути, залишивши невеликий отвір. Обсмажити біляші у великій кількості олії з двох сторін.

Інгредієнти

Борошно - 4ст.

 Вода - 1ст.

 Раст. масло - 1 / 2ст.

 Дріжджі сухі - 11г.

 Цукор - 1ст. л.

 Сіль - 1ч. л.

 М'ясо нежирне - 600гр.

 Цибуля - 2шт.

 

Інші рецепти

Шоколадно-вишневе тістечко
Драник-піца а ля Капрезе
Моя Долма з Оригінальним Соусом)))
Помідори з секретом
Салат з морепродуктів з кунжутом
Торт-лялька з марципаном
Фарширована індичка (варіант)
торт Вишнева казка