Мусака

Кухня: Грецька

Складність: не визначена

Варіанти: Мусака DOUBLE.

Як приготувати

Баклажани і картоплю обсмажити.

Обсмажити фарш з цибулею, часником і спеціями

Додати помідори і тушкувати 30 хвилин.

Приготувати соус: обсмажити борошно в маслі, додати молоко і проварити 15 хвилин.

Остудити, додати жовтки і сир.

У посуд укласти баклажани і картоплю

Потім половину фаршу

Потім 1/3 соусу

Потім другу половину фаршу і ще 1/3 соусу.

Потім баклажани і картоплю, залишився соус.

Посипати сухарями.

Запікати 40 хвилин

Інгредієнти

2 баклажана

3 картоплини

500 грам фаршу з баранини

2 цибулини

2 чайні ложки подрібненого часнику

6 помідорів

лавровий лист, гвоздика, кориця.

Для соусу бешамель: 4 ст. ложки борошна, 4 ст. ложки вершкового масла, 800 грам молока, 3 жовтки, 0,5 склянки тертого сиру, сухарі.

 

Інші рецепти

Пиріг з цибулею (Zwiebelkuchen)
перчик фарширований по літньому
Шулюмка з ворони
Котлети по-київськи
Котлети по-Могилевська
М'ясні биточки
Апельсиновий кекс з маком
Чебуреки