Капуста, тушкована з яблуками

Час приготування: 2 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

Капусту тонко нашаткувати, перетерти капусту з невеликою кількістю солі.

Цибулю нарізати півкільцями. Яблука очистити і нарізати скибочками, видаливши серцевину. Буряк очистити, натерти на тертці.

Змішати капусту з яблуками, цибулею, буряком, корицею, гвоздикою, цукром, соком лимона.

Викласти суміш у велику каструлю з товстим дном. Зверху невеликими шматочками розкласти масло. Накрити і поставити в розігріту до 160 * С духовку на 2:00. Один або два рази капусту перемішати.

Інгредієнти

В 1 порції: 156,4 ккал

1кг білокачанної капусти

1 невеликий буряк

500г твердих яблук

2 великі цибулини

0,25ч. л. меленої кориці (я не додавала, не люблю)

0,25ч. л. меленої гвоздики

сік 1 лимона

3ст. л. цукру

4ст. л. слівоч. масла (в пост я додаю раст. масло)

сіль за смаком

 

Інші рецепти

Фаршировані огіркові стаканчики
Шоколадні мафіни з абрикосовим варенням
морозиво
Горіховий пай (дуууже шкідливий :)) + мої великі зміни. (Варіант)
Голуб з КУРЯТИНИ
Чізкейк без випічки
Червона оселедчик (для Светланочка Svett66)
Шоколадно апельсиновий паску