На головну

Салат "Дві квасольки" (один з найпростіших, але смачних і корисних салатів)

Час приготування: 3 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Квасоля консервована це паличка виручалочка, завжди пара банок є в заначці. Цей салат настільки простий, що я й уваги не звернула на нього. А вчора вирішила зобразити. Смак непередаваний. Дочка "зневажати" до цього квасоля зжерла все до краплі, і довелося робити повторно, щоб взяти на роботу.

Квасоля промити кип'яченою водою. Скласти в миску.

Солодкий перець очистити від насіння і перегородок, нарізати кубиками.

Редис промити, відрізати попки і нарізати кружечками.

Цибулю дрібно посікти.

Змішати всі овочі.

Для заправки змішати мелений тмин, кетчуп, масло оливкове, лимонний сік, гострий соус, сіль, перець і ретельно перемішати. Полити салат заправкою.

Рекомендується на годинку поставити в холодильник, але я тільки 20 хвилин дала салату перепочити.

Пробуйте. Якщо Ви любите квасоля, то це для Вас, якщо не любите, то після першої проби точно Ваші симпатії будуть на боці квасольки.

Інгредієнти

Квасоля червона консервована - 1 банка

Квасоля біла консервована - 1 банка

Солодкий болгарський перець - 1шт

Редис - 6-8 шт

Цибуля зелена - 5-6 пір'я (але взагалі, кількість залежить від Вашої любові до цибулі)

------------------------------

Для заправки:

Тмні мелений - 1 ч. Л.

Кетчуп - 1ст. л.

Олія оливкова - 2 ст. л.

Сік лимонний свежевижатий- 1 ст. л.

Часник - 1 зубок (у мене сухий 1/2 ч. Л.)

Гострий соус (у мене Табаско) - неск. крапель

Сіль за смаком

Перець чорний мелений - за смаком

 

Інші рецепти

Корисний вівсяний кекс
Настоянка ягідна
Десерт шоколадні гнізда
домашні Рафаелі
Салат з буряка Імпровізація
Курячі шашлички з овочами
Куряча печінка по-марокканські
Торт Пані на підборах