На головну

Фейетон з телятини запечений

Кухня: Французька

Час приготування: 180 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Прокрутити свинину через м'ясорубку з дрібною насадкою.

Розрізати телятину вздовж волокон на тонкі скибочки, скільки вийти, але не менше 10-12 штук.

Відбити кожен шматок в тонкий пласт і натерти невеликою кількістю солі і перцю.

Цибулю і часник подрібнити і обсмажити на вершковому маслі, помішуючи, 5 хвилин.

Грудинку нарізати дрібними кубиками.

Змішати в мисці свинячий фарш з грудинкою, обсмаженою цибулею і часником. Додати перець, сіль і яйце. Ретельно вимішати.

Прямокутну форму відповідного розміру з високими бортиками застелити папером для випічки.

Покласти смужки бекону так, щоб вони «звисали» з бортиків.

Покласти перший пласт телятини, змастити получившимся фаршем.

Викладати так всі шари, але верхній повинен бути шаром повинен бути фарш.

Підняти вгору «свободновісящая» смужки бекону. Зверху викласти ще смужки, типу решітки, зайві краї підігнути вниз.

Поставити форму в розігріту до 190 градусів духовку на 20 хвилин.

Потім влити вино і готувати ще 30 хвилин.

Потім влити бульйон, накрити форму фольгою і готувати 1:00-1час15мінут, час від часу поливаючи фейетон соком, що виділився. (Не лякайтеся, соку буде дуже багато). Перекласти акуратно фейетон на блюдо, накрити фольгою і дати постояти хвилин 10.

Тепер можна і розрізати на порції.

Смачного.

Інгредієнти

Телятина, частина філе - 1 кг

Свинина пісна - 500г

Грудинка Варенокопчениє - 150г

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Часник - 1-2 зубчики

Яйце - 1 шт

Бекон сирокопчені - 15-16 тонких скибочок

Вино біле сухе - 1 склянка

Бульйон м'ясний - 1 склянка

Масло вершкове - 1 ст. л.

Сіль за смаком

Перець мелений чорний - за смаком

 

Інші рецепти

Хлібні палички з паприкою
Piratenkuchen або пиріг для пірата
Рулет з фаршу з омлетом і сиром пармезан
Риба в горщиках, запечена в омлеті
Яблука, фаршировані курячим філе у вершковому соусі (рецепт для мультиварки)
Простий салатик з мовою
Гречка з грибами
Каша в гарбузі