Рубані шніцелі в італійському стилі (можливо, варіант)

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 7

Складність: не визначена

Як приготувати

Приготувати фарш, разом з м'ясом пропустити через м'ясорубку весь часник і одну цибулину. Додати сіль, чорний перець за смаком, орегано і базилік. Якщо травички свіжі - то можна по жменьці;

Що залишився лук дрібно порізати, злегка обсмажити на олії, до м'якості, остудити, додати у фарш, добре перемішати;

Духовку розігріти до 200 градусів (у мене електіріческая);

З фаршу сформувати шніцелі величиною приблизно з долоню і товщиною близько 1-1,5 см, викласти на деко, поставити в духовку приблизно на 15 хвилин;

Тим часом нарізати маслини і помідори кружечками, сир натерти на тертці;

Дістати деко зі шніцелями, викласти на них спочатку маслини, потім по кружку помідора, зверху посипати сиром;

Поставити в духовку, вогонь зменшити до 170-150 градусів, запікати ще близько 15 хвилин.

Я подавала "італійські" шніцелі з нашою простий гречаною кашею на гарнір)))

Смачного!

Інгредієнти

Фарш - близько 1 кг (у мене свинина, горядіна, курка);

2-3 великі цибулини;

5-6 зубчиків часнику;

1 баночка маслин без кісточок;

2 великих помідора;

150-200 гр твердого сиру;

Спеції - орегано, базилік - по 1-2 ст. ложки (у мене сухі);

Сіль, перець, рослинне масло.

 

Інші рецепти

Рис- з часником-фрі
Панеттоне - італійський брат російській пасці
Піца «Чотири смаку» Pizza Quattro Gusti
Лапшевік з грибами і яйцями
Жайворонки (як варіант)
Пиріг Пряжене молоко з чорницею
Дуже смачний шоколадно-меренгових торт
Салат Злиття п'яти душ