Шніцель з картопляною скоринкою і сметанно-ароматним соусом

Час приготування: 30 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Свинячі відбивні з колесо до воза і вершково-гірчичним соусом

Як приготувати

Шніцелі гарненько відбити, посолити, поперчити за смаком.

Картоплю помити, почистити, і натерти на крупну тертку. Ретельно віджати сік, вбити яйце, додати дрібку солі і мелений перець. перемішати і викласти картопляну масу на шніцеля рівномірним шаром.

У сковороді розігріти олію, викласти шніцелі на сковороду спочатку картопляної стороною і підсмажити шніцелі з обох сторін по 3 хвилини.

Обсмажені шніцелі викласти у вогнетривку форму і запікати при 180 ° C ще 10 хвилин.

Тим часом приготувати соус.

З апельсина натерти цедру.

Мигдаль підсмажити і подробити в ступці.

Часник подрібнити або видивіть через землянку.

Кріп і шніт-цибулю дрібно нарізати.

Злегка збити сметану з вершками, додати мигдаль, зелень, цедру, сіль і перець, все ще раз кілька секунд збити. Викласти в соусник.

До шніцелю подати соус і свіжий салат, соусом можна і салат заправити.

Смачного!

Інгредієнти

6 невеликих свинячих шніцелів (дієтична альтернатива - куряче філе)

3 середніх картоплини

1 яйце

сіль, перець за смаком

Рослинна олія для смаження

Для соусу:

Цедра одного лимона

2 ст. л. дробленного мигдалю

1 зубок часнику

Невеликий пучок кропу і шніт-цибулі (я іспольтовала заморожену зелень)

200 г сметани

Щіпка солі, мелений перець за смаком

 

Інші рецепти

Лимонна бабка
Російські постоли
Борщ з галушками (повноцінний обід)
Пиріг з гарбузом і яблуками
ГРИБНІ грінками
Пісні пиріжки з черемшею і сиром Тофу
гнeзда з рибою
Картопляний салат з оселедцем