На головну

Pinwheel / кругла хала /

Складність: не визначена

Як приготувати

додати в теплу воду дріжджі і 30 гр. борошна. розмішати і залишити на 20 хв.

яйця збити віночком. додати мед і масло добре розмішати. вилити в борошно. додати підійшли дріжджі і замісити тісто. у автора воно було щільне. у мене немає. мабуть тому. що я використовувала звичайну муку. а не вибілену і за порадою автора додала більше води. відповідно і борошна у мене пішло більше.

накрити миску з тестом і поставити підходити на 2-3 години.

підійшло тісто обмять і розділити на 2 рівні частини.

розкачати тісто в коло. згорнути щільним рулетом і скачати довгим веретеном.

скласти веретено навпіл. накинувши його на паличку і скрутити джгутом. теж саме зробити і з другою частиною тіста.

укласти скорочення джгути в форму товстої головкою в центр зацепом і подоткнуть тонкі кінці по колу.

дати майже повну расстойку / близько години /.

подошедшую халу змастити збитим яйцем і випікати при 175 "40 хвилин у формі. а можна і без неї. я пекла у формі. а за 10 хвилин до закінчення випічки зняла кільце.

дати охолонути на решітці не менше години під накритим рушником.

Інгредієнти

600 гр. просіяного борошна

8 гр. солі

6 гр. сухих дріжджів

100 мл. теплої води

55 мл. рослинного масла

3 яйця

80 гр. меду з м'яким смаком і запахом / не густо / або 70 гр. цукру

1 яйце для змащування

форма 26 см. змащена маслом

 

Інші рецепти

Рулет з яловичини з начинкою з фаршу і сиру під томатним соусом
Сметанний соус-крем із зеленню і ароматом апельсина
Медовик-улюблений торт з дитинства (1000 і 1 варіант)
Кульки картопляні на заварний тісті
Пиріг Сангвіначчо
Шоколадні мафіни
Костіцу по молдавській
Заварний крем Супер смачний